Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
studiu de caz - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

studiu de caz

1 reply to this topic

#1 andur

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 201 Postari:

Postat 15 January 2006 - 09:55 AM

Am mare nevoie de sfaturi avizate:
O S.C. incheie un contract cu o persoana fizica pentru achizitia a x unitati din produsul y, in valoare de z lei.
In baza contractului, S.C. vireaza in contul p.f. suma z, dar p.f. nu mai respecta prevederile contractului, deci nu mai livreaza produsul y.
Intrebare: suma z este cheltuiala deductibila sau nu?

#2 Dok

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 84 Postari:

Postat 15 January 2006 - 10:09 AM

""Tepele"" nu sunt deductibile. In principiul orice cheltuiala deductibila trebuie sa fie in legatura cu realizarea veniturilor si sa existe un document legal de intrare, o factura. In acest caz partenerul trebuie sa restituie suma sau voi sa actionati pentru recuperare ei.

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL