Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
conta.ro - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

conta.ro

20 replies to this topic

#1 DR

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 639 Postari:

Postat 23 October 2006 - 09:24 PM

Dragi colegi
Astazi cautand.. ..ceva pe internet ,peste ce am dat ! ,, Cafeneaua contabila,, si aici....! o prezentare de forumuri :

http://contabilitate.3xforum.ro (bagajul unui contabil)

http://www.classfin.ro/forum/index.php (taverna economica - cu si pentru oameni cu sclipici)

http://finance.group.../contabilitate/ (grupul oamenilor de conta - toate categoriile)

http://forum.tudorcs.ro/ (forumul lui tudor)

http://www.conta.ro/ (forumul de conta - daca vrei sa nu se enerveze cineva, incearca sa nu repeti intrebarea ...)

http://www.datacont.ro/forum/index.php (forum de conta, unde oamenii se respecta)

http://www.contgen.myforum.ro/ (domnul profesor Chirita ne rezolva orice problema)
Oare sa fie o rautate din partea lor sau chiar asa este ?
-daca vrei sa nu se enerveze cineva,incearca sa nu repeti intrebarea...
Hmmm pe mine chiar ma deranjaza comentariul pe voi nu ?

#2 roxanali

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:

Postat 24 October 2006 - 09:14 AM

Ba da. E foarte greu pentru unii sa caute... E mult mai simplu sa intrebi si sa astepti sa ti se dea de-a gata. Din pacate. Parerea mea este ca jumatate din topicuri n-ar trebui sa existe, insa e greu sa citesti legislatia sau sa-ti pui mintea sa lucreze!

#3 Madalira

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 339 Postari:

Postat 24 October 2006 - 02:54 PM

Nu o luati asa...acest forum a devenit f.stufos si dificil pentru noi toti sa obtinem rezultatele dorite cu butonul "cautare".Ma numar si eu printre cei care s-au enervat macar o data.....asta din mai multe motive,nu e cazul sa le enumar.Insa este cel mai popular forum.......
"Azi nu mai vreau sa lucrez."

#4 julia607

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 414 Postari:

Postat 24 October 2006 - 10:11 PM

Hai sa incercam sa dam o solutie: sa raspundem la toate intrebarile, dar sa se stearga arhivele mai vechi de 6 luni?

Sau sa respectam regulamentul si sa folosim butonul cautare mai des? Fara sa atragem atentionari asupra intrebarilor repetate si remarci pe alt site cum sunt pe Cafeneaua contabila.

Eu optez pt a doua varianta... Voi ce ziceti?

In definitiv aici facem voluntariat pentru noi toti, si ideea ca informatia sa fie usor de accesat si simplu pentru toti.

Probabil regulamentul este prea rigid pt persoanele care nu sunt atat de pedante, ordonate, meticuloase... dar nu e imposibil de respectat.
Julia S

#5 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 24 October 2006 - 10:46 PM

Vezi postarearoxanali, la Oct 24 2006, 10:14 AM, a spus:

Ba da. E foarte greu pentru unii sa caute... E mult mai simplu sa intrebi si sa astepti sa ti se dea de-a gata. Din pacate. Parerea mea este ca jumatate din topicuri n-ar trebui sa existe, insa e greu sa citesti legislatia sau sa-ti pui mintea sa lucreze!
asa stau lucrurile, roxana :angry:

ma bucur sa constat ca sunt destule cazuri in care se intelege mesajul nostru insistent de a se respecta regulamentul. sa stiti ca nu o facem in primul rand pt. noi, moderatorii (mai toti suntem cel putin buni pe meserie si rar avem nevoie de ajutor) ci pt. voi, dragilor, ca sa va descurcati mai usor in forum.

daca am face front comun (noi - moderatorii si voi - cei care ati inteles de ce trebuie respectat regulamentul), eu cred ca lucrurile ar merge mai bine.

#6 Andreea`

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1952 Postari:

Postat 25 October 2006 - 09:18 AM

avem optiunea de a nu raspunde la intrebarile puse aiurea sau care au fost deja dezbatute pe forum
in acest fel vor trebui sa foloseasca functia de cautare :angry:

#7 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 25 October 2006 - 10:09 AM

stai pe aproape :thumb_yello:
vor aparea cativa care vor sa-si etaleze cunostintele :angry:

Aceasta postare a fost editata de Septimiu: 25 October 2006 - 10:09 AM

#8 kimba

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1675 Postari:
  • Interests:to rule the world

Postat 23 November 2006 - 08:24 PM

Vezi postarearamona_demeter, la Oct 23 2006, 09:24 PM, a spus:

Dragi colegi
Astazi cautand.. ..ceva pe internet ,peste ce am dat ! ,, Cafeneaua contabila,, si aici....! o prezentare de forumuri :
......
http://www.conta.ro/ (forumul de conta - daca vrei sa nu se enerveze cineva, incearca sa nu repeti intrebarea ...)
...................
[Oare sa fie o rautate din partea lor sau chiar asa este ?
-daca vrei sa nu se enerveze cineva,incearca sa nu repeti intrebarea...
Hmmm pe mine chiar ma deranjaza comentariul pe voi nu ?
Si pe mine ma deranjeaza si banuiesc ca nu sunt singura.
Este foarte interesanta treaba: sa spunem ca userii pot posta fara sa caute, pot posta aceeasi intrebare de n ori unde vor etc. vin ceilalti useri, ne spun ca forumul e varza (e caz concret, s-a spus deja), spun ca nu gasesc nimic legat de problema lor.

Tin sa va anunt ca orice post plasat aiurea (pe motiv ca "nu am timp, ma grabesc, am nevoie de solutie urgent" etc.) risca sa ramana fara raspuns pentru ca nu se asteapta nimeni sa-l gaseasca acolo si ce este mai dureros, inseamna timp pierdut pentru un moderator care are obligatia sa tina ordine. Mai pe romaneste: eu ca user fac orice ca sa castig timp, si moderatorul sa faca ce vrea, n-are decat sa faca ordine.
Daca cineva crede ca e usor sa faci ordine pe forum se inseala amarnic!
Sunt unii dintre voi care ati primit atentionare de la mine, va anunt ca vor urma alte atentionari si nu din rautate.
Ma adresez celor care sunt de acord cu "forumul de conta - daca vrei sa nu se enerveze cineva, incearca sa nu repeti intrebarea ...": ar fi bine sa va ganditi si la altii, nu numai la voi.
Multumesc.
Don't save it all for Christmas day,
Find a way to give a little love every day!

#9 Andrica Marin

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 12 December 2006 - 09:38 PM

Kimba, nu te plange ca trebuie sa faci curatenie, deorece esti platita pentru asta. Daca nu esti platita, atunci ar trebui, deoarece acesta este un site comercial din care se scot bani.

#10 Ocsi

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 766 Postari:
  • Interests:Excursii, internet, filme S.F. etc.

Postat 12 December 2006 - 10:41 PM

Vezi postareaAndrica Marin, la Dec 12 2006, 10:38 PM, a spus:

Kimba, nu te plange ca trebuie sa faci curatenie, deorece esti platita pentru asta. Daca nu esti platita, atunci ar trebui, deoarece acesta este un site comercial din care se scot bani.

Vad ca esti nou pe aici. Raspund eu la mesajul tau.

Gresesti. Moderatorii nu au nici un fel de castig material din prestatia efectuata pe acest forum.

Poate pe alte forumuri e alta treaba. Dar aici noi ne rupem din timpul nostru liber FARA nici un fel de avantaje materiale. Si o facem "de buna voie si nesilit de nimeni". In schimb incasam "complimente" numeroase de la useri!
PE ACEST FORUM SE MERGE PE IDEEA DE VOLUNTARIAT IN CEEA CE PRIVESTE MODERATORII. SI E BINE ASA.

Daca intercalai cuvantul "probabil" in prima parte a mesajului tau, nu interveneam...........

Asa ca CIOCU MIC!

Aceasta postare a fost editata de Ocsi: 12 December 2006 - 10:45 PM

Cele scrise mai sus reprezinta doar o parere,
daca o iei de buna, o faci pe riscul tau.

#11 Andrica Marin

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 12 December 2006 - 10:53 PM

In cazul asta foarte bine faceti. Munciti ca negrii pe plantatie pentru niste "complimente". Tineti-o tot asa :good:

#12 BIBI

Membru activ

• Validating
  • PipPipPip
  • 1336 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 12 December 2006 - 10:55 PM

Corect, Ocsi!

De schimb de pareri s-a mai auzit?
E adevarat ca in ziua de azi nu mai e nimic gratis, dar culmea este ca cei cu taxa mare sunt exact cei care o scalda!
Din experienta.....

Aceasta postare a fost editata de BIBI: 12 December 2006 - 10:58 PM

#13 dexter

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 228 Postari:

Postat 12 December 2006 - 11:08 PM

Vezi postareaAndrica Marin, la Dec 12 2006, 11:53 PM, a spus:

In cazul asta foarte bine faceti. Munciti ca negrii pe plantatie pentru niste "complimente". Tineti-o tot asa :good:
Uneori in viata un "compliment"(chiar daca pentru el am muncit mai greu ca un negru pe plantatie) valoreaza mai mult decit o caruta de bani. Dar tu esti prea "mic" si la propriu si la figurat pentru a putea intelege asa ceva.

#14 Ocsi

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 766 Postari:
  • Interests:Excursii, internet, filme S.F. etc.

Postat 12 December 2006 - 11:08 PM

D-l Andrica!

Pe langa faptul ca sunteti nou, mai sunteti si ............. Nu o sa sterg postul dvs. pentru a nu fi acuzat de reavointa. Dar nici nu o sa intru cu dvs. in polemici. Anume nu va tutuiesc, cum dealtfel este obiceiul pe acest forum unde suntem ca-ntro familie, pentru ca nu va consider membru demn de respect al acestei familii mari a contabililor si economistilor. Eu unul nu o sa va mai raspund la nici o postare. Daca eventual veti socoti ca nu sunteti binevenit pe acest forum trebuie sa stiti ca acesta este numai parerea mea personala.

Chiar va rog sa nu ne parasiti! Pot exista useri care asteapta "perlele" dvs. .....................................

Aceasta postare a fost editata de Ocsi: 12 December 2006 - 11:10 PM

Cele scrise mai sus reprezinta doar o parere,
daca o iei de buna, o faci pe riscul tau.

#15 Andrica Marin

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 12 December 2006 - 11:28 PM

Nu stiu cine e mai ........ Nu eu am zis "Ciocu mic", dar in fine. Eu doar am facut o remarca si imi cer scuze daca am fost prea dur. Fiecare face ce vrea in timpul lui liber.

#16 MIHAELA 9

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 164 Postari:

Postat 13 December 2006 - 12:08 AM

Vezi postareaAndrica Marin, la Dec 12 2006, 11:28 PM, a spus:

Nu stiu cine e mai ........ Nu eu am zis "Ciocu mic", dar in fine. Eu doar am facut o remarca si imi cer scuze daca am fost prea dur. Fiecare face ce vrea in timpul lui liber.

Pe acest forum poate deveni membru orice persoana care are cel putin bunul simt.Ca trebuie sa respecti un regulament? Da, e necesar pentru desfasurarea in conditii optime a scopului propus de acest forum. Faptul ca majoritatea dintre noi isi rup din timpul liber pentru a da cate o idee celor care se afla in impas este de admirat iar daca sunteti de alta parere chiar nu va inteleg motivul pentru care v-ati inscris pe acest forum.

#17 Cris Raicu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 420 Postari:
  • Interests:Multe si marunte.

Postat 13 December 2006 - 12:16 AM

D-l Andrica, decat sa faceti glume la adresa muncii benevole a moderatorilor, mai bine ati raspunde intrebarilor de pe forum.
O parere pertinenta este mereu bine venita, si suntem multi cei care asteptam pareri la obiect.
Ca doar nu v-ati facut cont pe acest forum doar ca sa va luati de oamenii astia..care intre noi fie vorba, fac treaba buna aici.
"Spitalul judetean a fost dotat cu un aparat de reanimare dupa ultimul strigat (Monitorul de Cluj)"

#18 lilianarodica

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1548 Postari:

Postat 13 December 2006 - 02:14 AM

Stimati colegi,
Va inteleg revolta, dar nu pot sa inteleg de ce le faceti jocul cand cel mai usor ar fi sa le stergeti postarile, pentru ca marlaniei si mojiciei este foarte greu sa faci fata. Marlania si mojicia in Romania este premianta intai cu coronita.Incerc sa va dau un sfat si sper sa nu va suparati :incercati sa va protejati nervii...munca noastra este foarte stresanta si solicitanta si se poate intampla sa clacam, lucru nu tocmai placut .

#19 kimba

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1675 Postari:
  • Interests:to rule the world

Postat 13 December 2006 - 09:09 AM

Vezi postareaAndrica Marin, la Dec 12 2006, 09:38 PM, a spus:

Va intreb un lucru: daca exista femeie de serviciu care este platita sa faca curat putem face mizerie si putem sa aruncam totul pe jos? Asta-i logica? Frumos!
Don't save it all for Christmas day,
Find a way to give a little love every day!

#20 cristina5859

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1152 Postari:

Postat 13 December 2006 - 01:53 PM

Ignorati-l !! Avem lucruri mai bune de facut decat sa intram in polemici nesfarsite !
Vine Craciunul, haideti sa ne bucuram de el !! :thumbup:
Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea .

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL