contabil autorizat cu studii medii
Postat 04 July 2011 - 08:06 PM
Postat 29 August 2011 - 02:50 PM
lucyt, la 04 July 2011 - 08:06 PM, a spus:
iti spun din experienta ... NU ., deoarece in momentul in care vrei sa te inscri , trebuie sa prezinta diploma de studi medii economice pr contabili autorizati , sau studii superioare pt experti ... incearca sa faci u curs ceva de contabili de unde sa obtii o diploma recunoscuta de ministerul muncii si abia apoi te poti inscrie la contabili autorizati . mult succes
Postat 29 August 2011 - 07:15 PM
neli vitesse, la 29 August 2011 - 02:50 PM, a spus:
lucyt, la 04 July 2011 - 08:06 PM, a spus:
iti spun din experienta ... NU ., deoarece in momentul in care vrei sa te inscri , trebuie sa prezinta diploma de studi medii economice pr contabili autorizati , sau studii superioare pt experti ... incearca sa faci u curs ceva de contabili de unde sa obtii o diploma recunoscuta de ministerul muncii si abia apoi te poti inscrie la contabili autorizati . mult succes
BA DA, TE POTI INSCRIE. Va trebui sa prezinti copie legalizata dupa diploma de bacalaureat. Nu conteaza profilul, ci doar sa ai diploma de studii medii.
In schimb, pentru experti contabili iti trebuie diploma de economist licentiat pentru inscriere la stagiu.
Eu m-am inscris pentru examenul de contabili autorizati, si cu toate ca am dus diploma de economist cu specializare contabilitate, mi s-a cerut diploma de bac. Eu oricum fac acum un master de conta-audit, cu care la anul imi pot echivala examnenul de admitere la stagiu pentru experti. In schimb, daca intru acum la examen la contabili autorizati, o sa fac un an de stagiu si apoi trec la experti, si mi se echivaleaza maxim 3 semestre de stagiu de la C.A. De aceea am preferat sa ma inscriu la CA, pt ca asa voi termina cu un an mai devreme.
Pot spune ca, diplomele alea conteaza foarte putin, trebuie sa fii extrem de bine pregatita. Nu se dau probleme pe care le intampina zi de zi un contabil...ci mult mai complexe. Doar la fiscalitate poti spune ca intalnesti problemele alea in activitatea ta de zi cu zi ca contabila.
Oricum raspunsul asta e tardiv, fata se interesa la inceputul lui iulie, cand probabil era dispusa sa treaca prin materie. Iar unele centre teritoriale au inchis inscrierile de pe 20 august.
Postat 05 September 2011 - 08:05 PM
Postat 19 August 2014 - 11:48 AM
Ma intereseaza sa aprofudez acest domeniu, practica o pot face la locul de munca insa baza imi este necesara de la un instructor profesionist.
Din experienta dvs., am sanse sa avansez in domeniul acesta avand in vedere ca sunt incepatoare, nu detin prea multe informatii in domeniu, desi am facut cursuri de contabilitate, marketing si management plicate pe domeniul meu in facultate.
Va multumesc!
Aceasta postare a fost editata de Carm3n01: 19 August 2014 - 11:50 AM
Postat 02 October 2016 - 08:49 PM
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 31 October 2016 - 05:23 PM
post mutat
Postat 14 October 2016 - 02:48 PM
Postat 14 October 2016 - 04:16 PM
Nistor Alina, la 02 October 2016 - 08:49 PM, a spus:
Te mai rog ultima oara, cu tot respectul si fara suparare, sa-l citesti si sa-l respecti, altfel nu vei mai putea activa aici.
Pt. contabili autorizati exista sectiune separata, aici : .http://www.conta.ro/forum/forum/40-examenul-pt-contabil-cu-studii-medii/
Nu se permite amestecarea topicelor care tin de sectiuni diferite (aici se discuta despre examenele pt stagiu experti).
Pt. cumpararea/vanzarea de materiale exista sectiunea "Anticariat", nu se fac cereri / oferte la topice.
Numai bine !
post mutat.
Similar Topics
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi