m-ar ajuta mult sa aflu daca mai sunt astfel de cazuri si cum s-au rezolvat sau cum credeti ca ar trebui sa incerc sa rezolv.
- am primit doua hartiute 160 - decizie de impunere din oficiu pt impozit pe salarii, pt ianuarie si februarie 2007;
- in perioada respectiva am trecut cu totii prin 'lunar-trimestrial-cu-010-'specific'-administratiei-'primitoare', fiecare la ce data am putut ca pe la 15 februarie nu era nimic, s-a publicat pe 19.02 si fiecare administratie voia in felul ei;
- eu am 010 depus la 28.03 prin care am bifat trimestrial la impozitul pe salarii (si restul unde trebuia, evident) si la data de la care eram luata in evidenta m-am dus cu 01.01.2004 (ca de atunci am devenit platitor initial si asa era moda la sectorul 1 unde dansez ) si mi-au modificat cu pixul 15 ( adica rezultatul e 15.01.2004 );
- evident ca NU am primit nicio instiintare prealabila ca mi-ar lipsi declariile pt perioadele acelea;
- e vorba de adm fin sector 1.
eu m-am gandit asa: nu cumva considera 010 valabil de la 28.03.2007 si nu de la 01.01.2007?
nu-i vorba ca nu aveam cum sa depun in termen ca nu era baza legala, dar atunci eu ar fi trebuit sa depun lunar ian, feb, mar 2007 incalcand legea si din aprilie trimestrial.
cum se inchide luna asta ma duc inarmata cu 010 dar ce sa mai iau cu mine? si la cine sa ma duc?