Eu sunt din Sibiu, nu avem aici filiala CAFR si ma intereseaza cum pot participa la cursuri. Este obligatoriu sa ma deplasez in centrele in care se organizeaza "fizic" intalnirile, sau pot opta si pt varianta online. Pentru sustinerea testelor, la fel...trebuie sa ma prezint la centrele unde se organizeaza? Mi-ar fi cam dificil sa plec din localitate, mai ales daca sunt mai multe cursuri pe an, pentru ca am si un bebe. M-ar ajuta mult raspunsurile dvoastra si m-ar ajuta sa iau o decizie: sa ma inscriu acum sau sa mai aman pana mai creste bebe. Va multumesc!
acces stagiu audit financiar - topic 2014
Postat 03 January 2014 - 12:45 AM
Eu sunt din Sibiu, nu avem aici filiala CAFR si ma intereseaza cum pot participa la cursuri. Este obligatoriu sa ma deplasez in centrele in care se organizeaza "fizic" intalnirile, sau pot opta si pt varianta online. Pentru sustinerea testelor, la fel...trebuie sa ma prezint la centrele unde se organizeaza? Mi-ar fi cam dificil sa plec din localitate, mai ales daca sunt mai multe cursuri pe an, pentru ca am si un bebe. M-ar ajuta mult raspunsurile dvoastra si m-ar ajuta sa iau o decizie: sa ma inscriu acum sau sa mai aman pana mai creste bebe. Va multumesc!
Postat 31 January 2014 - 03:56 PM
are cineva testul de anul trecut 2013 pentru accesul la stadiu ?
Daca da poate sa imi dea un PM.
Multumesc,
Postat 07 February 2014 - 02:28 PM
Postat 07 February 2014 - 02:41 PM
Postat 13 February 2014 - 09:19 AM
Merge-ti u incredere pe acest drum, va vet descurca bine.
Postat 26 September 2014 - 03:44 PM
Postat 25 February 2016 - 04:55 PM
Postat 25 February 2016 - 06:15 PM
Similar Topics
3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi