1. vreau sa imi dau demisia de la o firma pentru ca nu pot colabora cu patronul in niciun fel, este foarte violent si are un comportament greu de descris, patronul nu vrea sa primeasca demisia, cum sa procedez? In CIM am 20 zile lucratoare preaviz, trebuie sa respect termenul, nu cred ca am alta solutie, chiar daca in ianuarie nu m`a platit. M`am gandit sa trimit maine prin posta demisia cu preaviz, acest lucru inseamna ca voi scrie in demisie ca anunt incetarea CIM cu data de 2 martie sau 3 martie?
2. ce dovada am ca in scrisoarea cu posta am trimis demisia, pentru ca am citit aici ca au fost situatii in care scrisoarea s`a intors la expeditor si oricum nu pot demonstra ca in plic a fost demisia.
3. actele contabile pe care le mai am le voi trimite cu posta, dar nu stiu cum sa procedez cu registrul de casa, s`au efectuat plati care necesitau in prealabil o creditare din partea asociatului. Eu nu am dispozitie de incasare in casa stampilata si semnata de patron, cum ma sfatuiti sa fac? sa nu inregistrez platile pentru ca as avea casa in minus sau care ar fi solutia cea mai buna pentru mine?
4. a trimis cineva declaratia 205 pentru 2014, vreau sa trimit declaratiile cat mai repede.
Daca mai aveti si alte sfaturi, va multumesc, nu vreau sa nu imi desfaca CIM si sa ma faca raspunzatoare de netrimiterea declaratiilor sau revisal.