care ar fi cea mai buna metoda de evidenta a stocului de marfa pentru activitatea de comert prin comis-voiajor?
0
Comert prin comis-voiajor
Started By very, Sep 12 2017 11:35 AM
1 reply to this topic
Postat 12 September 2017 - 11:35 AM
care ar fi cea mai buna metoda de evidenta a stocului de marfa pentru activitatea de comert prin comis-voiajor?
Postat 13 September 2017 - 11:41 AM
Ce legatura are evidenta de gestiune a firmei cu faptul ca livrarea o faci prin comis voiajor ? Curierul se va incarca cu valoare totala a coletelor de livrat, urmand ca dupa livrarile efectuate sa se faca decontarea sumelor incasate si evaluarea stocului ramas nelivrat.
Daca preturile de vanzare ale produselor livrate variaza destul de des, atunci mai simplu este sa tii evidenta de gestiune la pretul de achizitie, iar descarea dupa metoda FIFO (first in first out) - cea mai utilizata, adica scazi din gestiune mai intai (first out) produsul cel mai vechi (first in) = primul intrat in gestiune iese primul din gestiune.
Daca preturile de vanzare ale produselor livrate variaza destul de des, atunci mai simplu este sa tii evidenta de gestiune la pretul de achizitie, iar descarea dupa metoda FIFO (first in first out) - cea mai utilizata, adica scazi din gestiune mai intai (first out) produsul cel mai vechi (first in) = primul intrat in gestiune iese primul din gestiune.
Similar Topics
3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi