Imi cer scuze în prealabil pentru numeroasele postări pe aceeasi temă însă din nefericire s-au mai adunat cateva nelămuriri.
După cum bine stiti din postările precedente, sunt angajat la o firma din strainatate. Am depus formularul 020, am inregistrat contractul si acordul dintre mine si angajator ca eu sa declar veniturile si sa platesc impozitul pe venti si contributiile sociale obligatorii.
Cu greu am reusit sa completez formularul 112 (a fost afisat drept valid pe site) și ulterior l-am depus si am platit ce aveam de platit.
Problema este ca eu sunt platit pe ora și in functie de numarul de ore lucrate pe luna, ce pot varia de la 2 ore la 120 de ore, sunt platit trimestrial suma respectiva de bani. Problema e ca in formularul 112 imi cere sa incadrez activitatea la Norma intreaga sau la Timp partial si sa completez numarul de ore lucrate.
Intrebarea mea este, pentru ANAF nu e ciudat È™i nu constituie o problema faptul ca o luna primesc un salariu, alta luna alt salariu respectiv o data lucrez 5 ore intr-o luna si alta data 150? În contractul incheiat intre mine si angajatorul din Polonia nu este stipulat un numar de ore obligatorii de munca si imi fac programul dupa bunul plac.
Multumesc in prealabil Otilia!