Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
DIVIDENTE URGENTTTTTTTTTT - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

DIVIDENTE URGENTTTTTTTTTT

1 reply to this topic

#1 danieladorca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 90 Postari:

Postat 15 October 2005 - 03:49 PM

Am o dilema. Administratorul , unic asociat in firma nu mai are aport in societate iar soldul 5311 este deja o suma astronomica, care la un eventual control nu se poate arata.
Am repartizat tot profitul anului trecut la dividente dar tot nu imi ajunge.
Se poate face ceva cu "Alte rezerve"? Am acolo (1068) o suma relativ mare si mi-ar prinde bine sa o pot distribui ca dividente insa nu stiu daca e legal?
MA POATE LAMURI CINEVA?
Daca mi se poate da si un cadru legal ar fi excelent

#2 ctanela

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1277 Postari:

Postat 16 October 2005 - 12:50 AM

Te rog sa citesti si apoi sa scrii corect denumirea: DIVIDENDE.
Nu de alta, dar ma tot impiedic de greseala si nu pot fi atenta la intrebare. :?

Citeaza

Se poate face ceva cu "Alte rezerve"? Am acolo (1068) o suma relativ mare si mi-ar prinde bine sa o pot distribui ca dividente insa nu stiu daca e legal?  
MA POATE LAMURI CINEVA?  
Daca mi se poate da si un cadru legal ar fi excelent

Nu exista reglementare care sa interzica schimbarea destinatiei profitului. Trebuie sa ai o hotarare AGA in acest sens si SE POATE. Oricum, subiectul s-a mai discutat. http://www.conta.ro/...tyle_emoticons/default/wink.gif

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL